Mijn cart

x
Je cart is nog helemaal leeg.

Cyclostyle fietscafé in Moordrecht is een uitstekende plek voor een gezellige ravitaillering. Stap binnen als je in de buurt bent, of stem er je (fiets)rondje op af. Iedereen is er welkom, of je wel of niet op de fiets bent.


Milaan -San Remo in 2008 was slechts één van de overwinningen op de erelijst van Fabian Cancellara. In de bijzondere SPARTACUS poster zijn al zijn 109 overwinningen bij de profs verwerkt, en dat is ook de gelimiteerde oplage waarin deze poster is gedrukt.

Bestel nu jouw exemplaar!


Door het jaar heeft Cyclostyle een aantal keer een Meld je aan voor de nieuwsbrief actie, waarbij we € 50,- shoptegoed verloten onder degenen die zich aanmelden. Heb je je al eerder aangemeld voor de nieuwsbrief, en ben je nog steeds aangemeld bij de nieuwe verloting, dan maak ook jij kans op die vijftig euro!


Tijdens het Zesdaagse weekend in Rotterdam, van vrijdag 8 t/m zondag 10 januari, is Cyclostyle aanwezig op het Wielerplaza, de wielerbeurs die voor het eerst tijdens dit evenement wordt georganiseerd.

Je vind Cyclostye op stand 8 (tegenover Bike2Build)

Meer informatie >>


Het enthousiasme spatte over de tafel rond welke Cyclostyle en Karin Springer van sportsieraad.nl hadden plaatsgenomen om een mogelijke samenwerking te bespreken. Binnenkort vind je daarom niet alleen een aantal van haar fiets-sieraden in de Cyclostyle webshop, de kans is ook groot dat je Cyclostyle en Sportsieraad in 2016 samen tegenkomt bij diverse fietsevenementen.


Ga je naar de Bike Motion wielerbeurs in Utrecht (16 t/m 19 oktober)? Bezoek dan stand 10.F049 van Fietsavontuur.net, de specialist in fietsreizen op maat, en noem het woord FIETSKADO. Je krijgt dan gratis een leuke wieler-wenskaart van Cyclostyle.


Cyclostyle komt met een paar leuke Vuelta-voordeelacties tijdens de Ronde van Spanje van 22 augustus t/m 13 september 2015. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van deze en andere aanbiedingen!


Op zaterdag 15 augustus wordt voor de 23e keer de Grote Rivierentocht georganissred door WTC Woerden en TC Zevenhuizen '80. Cyclostyle is bij de finish in Zevenhuizen. Meer informatie of inschrijven? Kijk op de website van TC Zevenhuizen '80 >


Cyclostories en meer met de helden van weleer, tijdens het TI-Raleigh wielertheater van Stichting Courage. Woensdag 22 juli in De Leerfabriek te Oisterwijk.

Meer weten? Klik hier >


Zaterdag 27 juni is de jubileumeditie van de Erasmus MC - Tour de Rotterdam vanaf het Topsportcentrum bij stadion de Kuip. Ook Cyclostyle is daar van de partij.

Meer weten? Check de agenda >


Cyclostyle cyling gifts, lifestyle & coffee
p/a Elsbes 10 • 3069 LN Rotterdam
06 127 547 62 | info@cyclostyle.com
Kamer van Koophandel 24181433
BTW nr.NL111150024B02