Mijn cart

x
Je cart is nog helemaal leeg.

De avond op 3 april is gannulleerd i.v.m. de coronacrisis. We hopen later dit jaar alsnog een mooie wieleravond met Wesel & friends te kunnen organiseren. Meld je aan voor de niuewsbrief en/of volg ons op social media, we houden je op de hoogte!

Aan mooie verhalen en anekdotes heeft Wessel van Keuk, jarenlang wielerfotograaf voor fotobureau Cor Vos, bepaald geen gebrek. Voorafgaand aan de Vlaamse Hoogmis komt Wessel ons op vrijdagavond 3 april bij Cyclostyle trakteren op een aantal van die verhalen waarbij de voorjaarsklassiekers centraal staan. Ook doet hij verslag van zijn bijzondere tocht van afgelopen zomer, toen hij als hommage aan zijn aan kanker overleden vrouw Astrid, alle 3460 kilometer van de Tour op haar e-bike reed om geld in te zamelen voor het KWF.

De toegangsprijs bedraagt € 15,- inclusief het leuke foto- en verhalenboek Wegkletsen met Wessel (t.w.v. 19,95). Deze opbrengst komt geheel ten goede aan KWF Kankerbestrijding*. Consumpties zijn gewoon voor eigen rekening.

Het aantal plaatsen is beperkt, reserveer daarom bijtijds. Wil je er bij zijn? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp WEGKLETSEN. Vermeld in de mail met hoeveel personen je wilt komt.

Aanvang: 20.00 uur
Inloop vanaf 19.30 uur

 

*Als je het boek al hebt kun je ook kiezen voor een wegkletsen cap i.p.v. het boek

wegkletsen coverwegkletsen kittel


Zondagmiddag 16 december organiseert Cyclostyle een kleine kerstmarkt. Ontwerpster van sportsieraden Karin Springer, (wieler)kunstenares Sandra de Neef en kunstenares Irma Holt-Bekkers laten zien hoe fietsen inspireert en tot welk moois dat kan leiden. En dat zie je ook in de geëxposeerde pastelkrijt- en acryltekeningen van wielerliefhebber en hobbytekenaar Gerard Hazebroek.

Lees meer: Cyclostyle XMAS-FAIR 2018FietsFiesta Breda - maandag 5 juni 2017 - Podium Bloos

FietsFiesta in Breda, van 1 t/m 5 juni, is een festival dat bol staat van fietsbeleving. Zo is er op Pinkstermaandag 5 juni de toertocht Return of a Classic, waarmee de Amstel Gold Race wordt teruggebracht naar Breda, waar in 1966 de allereerste editie van start ging.

De deelnemers finishen bij Podium Bloos in Breda, waar die dag van 12.00 tot 19.00 uur een gezellige fietsmarkt is. En als het om fietsbeleving gaat, dan is Cyclostyle er natuurlijk bij. Kom je ook?

Je online bestelling t/m 4 juni ophalen tijdens de Fietsmarkt? Kies bij je bestelling voor Ophalen en vermeld Ophalen Fietsmarkt bij de opmerkingen!

Kijk op fietsfiesta.nl voor meer informatie
Bezoek ook de FB-pagina Fietsmarkt >
Bezoek ook de FB-pagina Return of a Classic >

Locatie: Podium Bloos - Speelhuislaan 151 - BredaVoor de tweede keer wordt tijdens de Zesdaagse van Rotterdam van 5 t/m 10 januari het WielerPlaza georganiseerd. Een gezellige minibeurs met diverse stands met wieler- en fietsgerelateerde producten, zoals de originele fietskado's van Cyclostyle.

Het WielerPlaza is geopend op vrijdag 6 en zaterdag 7 januari van 18.00-23.00 uur, en op zondag 8 januari van 10.00-17.00 uur. De entree naar WielerPlaza is vanaf de eerste ring.

Meer informatie over de Zesdaagse Rotterdam vind je op de website van het evenement >


Zondag 27 november is Cyclostyle aanwezig op de Rotterdamse vintage en retro fietsbeurs. Naast de stands met fietsen van weleer en onderdelen voor je retro-racer vind je op de Cyclostyle stand leuke, aan de wielergeschiedenis gerelateerde kado-ideeën. Je kunt er ook voor weinig een leuk Koershart wielerhelden t-shirt scoren. En natuurlijk een assortiment wieler-memorabilia voor de wielerliefhebber en verzamelaar. Zien we je daar?

Rotterdamse vintage en retro fietsbeurs
27 november 2016
Sportcentrum De Wilgenring
Melanchtonweg 70 - Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek
10.00 tot 16.00 uur

entree € 3,-

Zie ook de website: rotterdamsevintagefietsbeurs.nl


Gecombineerd met de reparatie-werkplaats van Mitchel Kooyman (Kooymans Fietsshop) vind je in een sfeervolle ambiance een ruime selectie van wielerkado's en wielerlifestyle-producten van Cyclostyle. In de kleine maar sfeervolle showroom aan de Multatulistraat 11b in Zevenhuizen kun je voortaan producten, die je hebt besteld in de Cyclostyle webshop, komen ophalen of komen zien en voelen vóór je ze aanschaft. Op zaterdag 21 mei gaan we met een gezellige OPEN DAG de showroom officieel in gebruik nemen, gelijktijdig met de opening van de K-F-S werkplaats. Vanaf 11.00 uur ben je van harte welkom voor een lekkere bak koffie, thee of een frisje met wat lekkers. Je 'ontmoet' de wielerhelden van Koershart, kunt het rauwe metaal van een wielerkunstwerk voelen en de wielerpassie van Cyclostory ervaren. Ook kun je die zaterdag kennismaken met Velosophe, het smaakvolle ongefilterde Zwitserse wielerbier waar het team van IAM Cycling de successen mee viert. En we hebben nog een paar leuke openingsacties. Elke bezoeker neemt sowieso een wielerkadootje mee naar huis. Gezellig als je komt. We zien elkaar!

Zaterdag 21 mei 2016 - 11:00 -17:00 uur - Multatulistraat 11b, Zevenhuizen (Zh)

Een greep uit de openingsaanbiedingen (alleen ter plaatse en zolang de voorraad strekt):

Openingsaanbiedingen óók online (van 1 t/m 22 mei):

  • Pizzasnijders € 15,00 (normaal € 17,50)
  • Iron Man - verchroomde fietser van moeren en metaaldraad € 22,50 (Normaal € 27,50)

Vanwege de opening van de eigen showroom hebben we de aanwezigheid van Cyclostyle bij een aantal evenementen zoals de start van de Giro, Limburgs Mooiste en het Wielerfestival Montferland laten vervallen.


KredersKlassieker

Wanneer: zaterdag 14 mei 2016 | Waar: Zevenhuizen (zh) | Meer informatie: kredersklassieker.nlAltena Biesbosch Ronde

Wanneer: 2e paasdag, maandag 28 maart 2016 | Waar: Werkendam | Meer informatie: http://www.altenabiesboschronde.nl/

Cyclostyle wordt vandaag vertegenwoordigd in de prijs voor de winnaar van de Altena Biesbosch Ronde, het bronzen beeld Final Jump uit de Cyclostyle collectie. Er is geen verkoop op locatie, mede vanwege de weersomstandigheden.


Cyclostyle cyling gifts, lifestyle & coffee
p/a Elsbes 10 • 3069 LN Rotterdam
06 127 547 62 | info@cyclostyle.com
Kamer van Koophandel 24181433
BTW nr.NL111150024B02