Mijn cart

x
Je cart is nog helemaal leeg.

Tijdens het Zesdaagse weekend in Rotterdam, van vrijdag 8 t/m zondag 10 januari, is Cyclostyle aanwezig op het Wielerplaza, de wielerbeurs die voor het eerst tijdens dit evenement wordt georganiseerd. Op de stand worden een aantal artikelen uit het Cyclostyle assortiment verkocht, maar ook het prachtige foto- en verhalenboek 'SCHERP' van wielerfotograaf Wouter Roosenboom is daar te koop. Uiteraard is Wouter zo nu en dan op de stand te vinden om handtekening te plaatsen.

Op zondag komen ook Johan van der Velde en John van Ierland de stand een bezoekje brengen om jouw exemplaar van de wielerroman De speer van Rijsbergen van handtekeningen te voorzien. Want ook de wielerboeken van John van Ierland zijn te koop op de stand van Cyclostyle.

Wil je weten wanneer de signeersessies precies plaatsvinden, volg Cyclostyle dan op twitter en/of facebook. Dan krijg je een berichtje zodra dat bekend is.

Je vindt Cyclostyle en Wouter Roosenboom op stand 8 van het Wielerplaza (tegenover de stand van Bike2Build).

zesdaagse 2016 plattegrond wielerplaza

Cyclostyle cyling gifts, lifestyle & coffee
Dorpsstraat 67 • 2841 BH Moordrecht
06 127 547 62 | info@cyclostyle.com
Kamer van Koophandel 24181433
BTW nr.NL111150024B02

Cyclostyle fietscafé

Cyclostyle fietscafé in Moordrecht is een uitstekende plek voor een gezellige ravitaillering. Stap binnen als je in de buurt bent, of stem er je (fiets)rondje op af. Iedereen is er welkom, of je wel of niet op de fiets bent.