Mijn cart

x
Je cart is nog helemaal leeg.

Licht scheefgezakt in de lijst hangt een bolletjesshirt aan de muur en de aangename geur van chocolade verleid de bezoeker om hier nooit met lege handen te vertrekken. Passie voor de koers en passie voor chocolade komen samen in Chocolade Atelier STUYVEN , de zaak die chocolatier Ivan Stuyven in 2016 samen met zijn neef Jasper Stuyven heeft opgezet en de plek waar we hebben afgesproken met de renner van TREK Segafredo.

Het was een actie van Kwaremont tijdens de honderdste editie van de Giro d’Italia, de eerste voor Jasper, die de aanleiding was voor deze afspraak. 100 Flesjes bier werden beloofd aan de zwaarste renner die de Koninginnerit zou uitrijden. Het werd Lars Bak met 80 kilo, maar daar was Jasper het niet mee eens. “I am over 80…’” twitterde hij. “Voor zover ik weet al het hele jaar”.

Tijdens zijn commentaar op Eurosport maakte BobbieTraksel gewag van het ‘protest’. Als Kuurne-Brussel-Kuurne winnaars onder elkaar moest hij het natuurlijk voor Jasper opnemen, en dat werd opgepikt door Cyclostyle. Wij hebben tenslotte ook een heel lekker biertje in ons assortiment, À BLOC Bicycle Beer, en daar kunnen we best wat flesjes van ter beschikking stellen voor deze zwaargewicht in de koers. Een aanvaller als Jasper moet tenslotte wel op gewicht kunnen blijven.

Het chocolade atelier leek ons een mooie locatie om de belofte gevolg te geven, en zo togen we met een paar dozen wielerbier naar Betekom. En Jasper, of je ze nu zelf opdrinkt of deelt met andere liefhebbers van de koers, chocolade en bier (in willekeurige volgorde), met het uitrijden van je eerste Giro heb je ze meer dan ‘dik’ verdiend!

Saluti Jasper!


Cyclostyle cyling gifts, lifestyle & coffee
p/a Elsbes 10 • 3069 LN Rotterdam
06 127 547 62 | info@cyclostyle.com
Kamer van Koophandel 24181433
BTW nr.NL111150024B02