Mijn cart

x
Je cart is nog helemaal leeg.


FietsFiesta Breda - maandag 5 juni 2017 - Podium Bloos

FietsFiesta in Breda, van 1 t/m 5 juni, is een festival dat bol staat van fietsbeleving. Zo is er op Pinkstermaandag 5 juni de toertocht Return of a Classic, waarmee de Amstel Gold Race wordt teruggebracht naar Breda, waar in 1966 de allereerste editie van start ging.

De deelnemers finishen bij Podium Bloos in Breda, waar die dag van 12.00 tot 19.00 uur een gezellige fietsmarkt is. En als het om fietsbeleving gaat, dan is Cyclostyle er natuurlijk bij. Kom je ook?

Je online bestelling t/m 4 juni ophalen tijdens de Fietsmarkt? Kies bij je bestelling voor Ophalen en vermeld Ophalen Fietsmarkt bij de opmerkingen!

Kijk op fietsfiesta.nl voor meer informatie
Bezoek ook de FB-pagina Fietsmarkt >
Bezoek ook de FB-pagina Return of a Classic >

Locatie: Podium Bloos - Speelhuislaan 151 - Breda

Voor de tweede keer wordt tijdens de Zesdaagse van Rotterdam van 5 t/m 10 januari het WielerPlaza georganiseerd. Een gezellige minibeurs met diverse stands met wieler- en fietsgerelateerde producten, zoals de originele fietskado's van Cyclostyle.

Het WielerPlaza is geopend op vrijdag 6 en zaterdag 7 januari van 18.00-23.00 uur, en op zondag 8 januari van 10.00-17.00 uur. De entree naar WielerPlaza is vanaf de eerste ring.

Meer informatie over de Zesdaagse Rotterdam vind je op de website van het evenement >

Zondag 27 november is Cyclostyle aanwezig op de Rotterdamse vintage en retro fietsbeurs. Naast de stands met fietsen van weleer en onderdelen voor je retro-racer vind je op de Cyclostyle stand leuke, aan de wielergeschiedenis gerelateerde kado-ideeën. Je kunt er ook voor weinig een leuk Koershart wielerhelden t-shirt scoren. En natuurlijk een assortiment wieler-memorabilia voor de wielerliefhebber en verzamelaar. Zien we je daar?

Rotterdamse vintage en retro fietsbeurs
27 november 2016
Sportcentrum De Wilgenring
Melanchtonweg 70 - Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek
10.00 tot 16.00 uur

entree € 3,-

Zie ook de website: rotterdamsevintagefietsbeurs.nl

Gecombineerd met de reparatie-werkplaats van Mitchel Kooyman (Kooymans Fietsshop) vind je in een sfeervolle ambiance een ruime selectie van wielerkado's en wielerlifestyle-producten van Cyclostyle. In de kleine maar sfeervolle showroom aan de Multatulistraat 11b in Zevenhuizen kun je voortaan producten, die je hebt besteld in de Cyclostyle webshop, komen ophalen of komen zien en voelen vóór je ze aanschaft. Op zaterdag 21 mei gaan we met een gezellige OPEN DAG de showroom officieel in gebruik nemen, gelijktijdig met de opening van de K-F-S werkplaats. Vanaf 11.00 uur ben je van harte welkom voor een lekkere bak koffie, thee of een frisje met wat lekkers. Je 'ontmoet' de wielerhelden van Koershart, kunt het rauwe metaal van een wielerkunstwerk voelen en de wielerpassie van Cyclostory ervaren. Ook kun je die zaterdag kennismaken met Velosophe, het smaakvolle ongefilterde Zwitserse wielerbier waar het team van IAM Cycling de successen mee viert. En we hebben nog een paar leuke openingsacties. Elke bezoeker neemt sowieso een wielerkadootje mee naar huis. Gezellig als je komt. We zien elkaar!

Zaterdag 21 mei 2016 - 11:00 -17:00 uur - Multatulistraat 11b, Zevenhuizen (Zh)

Een greep uit de openingsaanbiedingen (alleen ter plaatse en zolang de voorraad strekt):

Openingsaanbiedingen óók online (van 1 t/m 22 mei):

  • Pizzasnijders € 15,00 (normaal € 17,50)
  • Iron Man - verchroomde fietser van moeren en metaaldraad € 22,50 (Normaal € 27,50)

Vanwege de opening van de eigen showroom hebben we de aanwezigheid van Cyclostyle bij een aantal evenementen zoals de start van de Giro, Limburgs Mooiste en het Wielerfestival Montferland laten vervallen.

Altena Biesbosch Ronde

Wanneer: 2e paasdag, maandag 28 maart 2016 | Waar: Werkendam | Meer informatie: http://www.altenabiesboschronde.nl/

Cyclostyle wordt vandaag vertegenwoordigd in de prijs voor de winnaar van de Altena Biesbosch Ronde, het bronzen beeld Final Jump uit de Cyclostyle collectie. Er is geen verkoop op locatie, mede vanwege de weersomstandigheden.

Tijdens het Zesdaagse weekend in Rotterdam, van vrijdag 8 t/m zondag 10 januari, is Cyclostyle aanwezig op het Wielerplaza, de wielerbeurs die voor het eerst tijdens dit evenement wordt georganiseerd. Op de stand worden een aantal artikelen uit het Cyclostyle assortiment verkocht, maar ook het prachtige foto- en verhalenboek 'SCHERP' van wielerfotograaf Wouter Roosenboom is daar te koop. Uiteraard is Wouter zo nu en dan op de stand te vinden om handtekening te plaatsen.

Op zondag komen ook Johan van der Velde en John van Ierland de stand een bezoekje brengen om jouw exemplaar van de wielerroman De speer van Rijsbergen van handtekeningen te voorzien. Want ook de wielerboeken van John van Ierland zijn te koop op de stand van Cyclostyle.

Wil je weten wanneer de signeersessies precies plaatsvinden, volg Cyclostyle dan op twitter en/of facebook. Dan krijg je een berichtje zodra dat bekend is.

Je vindt Cyclostyle en Wouter Roosenboom op stand 8 van het Wielerplaza (tegenover de stand van Bike2Build).

zesdaagse 2016 plattegrond wielerplaza

Meer artikelen...

Cyclostyle cyling gifts, lifestyle & coffee
Dorpsstraat 67 • 2841 BH Moordrecht
06 127 547 62 | info@cyclostyle.com
Kamer van Koophandel 24181433
BTW nr.NL111150024B02

Spartacus

Milaan -San Remo in 2008 was slechts één van de overwinningen op de erelijst van Fabian Cancellara. In de bijzondere SPARTACUS poster zijn al zijn 109 overwinningen bij de profs verwerkt, en dat is ook de gelimiteerde oplage waarin deze poster is gedrukt.

Bestel nu jouw exemplaar!