Mijn cart

x
Je cart is nog helemaal leeg.
tegen-de-stroom-in-cover

Mathieu Hermans, tegen de stroom in

15,00 €10,00 € per stuk

Product Details

Een verhalend boek over de Nederlandse sprinter Mathieu Hermans. Een boek geheel geschreven in de eerste persoon met aanvullingen van Sean Kelly, Pedro Delgado, Herbert Dijkstra, Erwin Nijboer, Albert Stofberg, Jan Mulder en Mart Smeets. Het boek geeft Mathieu’s aanzet tot wielrennen geromaniseerd weer. Hij maakt de stap van Brabant naar Spaans Baskenland om daar een topsprinter te worden. De combinatie van trefwoorden die het boek anders maakt dan de bestaande biografieën over wielrenners is: jong, vrijbuiter, dienst, veldrijden, Amstel, overwinnen, prof, Spanje, Baskenland, politiek, ETA, onafhankelijkheid, achteromkijken, Vuelta, etappes, sprinten, Marokko, Turkije, Tour de France.

Woorden die zo een spannend jongensboek kunnen vullen, maar ook inzicht geven in het ons onbekende professionele wielrennen in Spaans Baskenland. Een land in een land dat al decennia strijdt voor onafhankelijkheid en waar derhalve veel onrust leeft.

John van Ierland | Paperback | 264 pagina's

Specificaties

Wielrenners
Wielerboeken
auteur: John van Ierland

Gerelateerde producten

Gerelateerde producten

Resultaten 1 - 2 van 2

Cyclostyle cyling gifts, lifestyle & coffee
Dorpsstraat 67 • 2841 BH Moordrecht
06 127 547 62 | info@cyclostyle.com
Kamer van Koophandel 24181433
BTW nr.NL111150024B02

Cyclostyle fietscafé

Cyclostyle fietscafé in Moordrecht is een uitstekende plek voor een gezellige ravitaillering. Stap binnen als je in de buurt bent, of stem er je (fiets)rondje op af. Iedereen is er welkom, of je wel of niet op de fiets bent.