Mijn cart

x
Je cart is nog helemaal leeg.
roman_kasseien

Roman Kasseien

19,95 € per stuk

Product Details

Kasseien', een meeslepende roman met veel dramatiek waarin naast het wielrennen de verleidelijkheden van het goede en slechte leven een rol spelen. De wel gebekte Amsterdamse Frederik, Freek voor zijn vrienden, die in de volkswijk Jordaan opgroeit, moet dat bijna helemaal alleen doen. Hij leeft daarom vooral op straat met zijn vrienden en lotgenoten. School verwaarloost hij, alleen tijdens de gym blijkt dat hij bovengemiddeld talent bezit als het op karakter aankomt en uithoudingsvermogen. Zonder de sturing van de ouders stoken de vrienden elkaar op en komen in aanraking met de zelfkant van de maatschappij. Er is bijna geen uitweg meer tot er hulp komt uit een onverwachte hoek.

Het boek speelt zich af in de jaren zestig, in zowel Amsterdam als Antwerpen. Een roman die je meeneemt naar authentieke plaatsen en ze je laat beleven, proeven en bijna ruiken. Drama, spanning, sport, liefde en overspel zijn de sleutelwoorden in dit boek voor de vrouw als de man.

John van Ierland | Paperback | 317 pagina's

Specificaties

Wielrenners
Wielerboeken
Auteur: John van Ierland

Gerelateerde producten

Cyclostyle cyling gifts, lifestyle & coffee
Dorpsstraat 67 • 2841 BH Moordrecht
06 127 547 62 | info@cyclostyle.com
Kamer van Koophandel 24181433
BTW nr.NL111150024B02

Cyclostyle fietscafé

Cyclostyle fietscafé in Moordrecht is een uitstekende plek voor een gezellige ravitaillering. Stap binnen als je in de buurt bent, of stem er je (fiets)rondje op af. Iedereen is er welkom, of je wel of niet op de fiets bent.