Mijn cart

x
Je cart is nog helemaal leeg.
fietsboek_fietsgek-cyclostyle

FIETSGEK

20,00 €15,00 € per stuk

Product Details

Katelijne Boerma is fietsburgemeester van Amsterdam, Simon Groen uit Middelharnis berijdt het liefst een authentieke vélocipède. Kunstenaar Pete Jordan fotografeert platgereden fietsbeldoppen, Yannic Bode ruilde als Duitse student in Leiden zijn auto in voor een fiets en Xing Chen schreef voor collega-expats een instructieboek over fietsen in 020. Fietsgek! laat ze allemaal aan het woord, plus nog een heleboel andere inwoners van ons land die zich een leven – privé of beroepsmatig – zonder fiets niet kunnen voorstellen.

Fietsgek! neemt de hedendaagse fietscultuur onder de loep en vraagt zich af hoe dit negentiende-eeuwse vervoermiddel tegen het geweld van de machtige autolobby in zo mateloos populair kon worden. Is het misschien omdat de fiets je vaak sneller op je bestemming brengt dan de auto? Of omdat hij weinig ruimte in beslag neemt, schoon is en de gebruiker fit en gezond houdt? Ook het buitenland begint deze voordelen te ontdekken en omarmt dit eerlijke, duurzame transportmiddel, dat weliswaar geen Nederlandse vinding is, maar desondanks kon uitgroeien tot een belangrijk exportartikel.

Ook fietscafé's komen aan de orde in het boek, en Cyclostyle is er trots op ook in dat we ook een plekje hebben gekregen in dit te gekke kado voor elke fietsgek.

Kom je het boek ophalen in de winkel? Dan krijg je een lekker bakkie koffie of thee van ons!

 

Klik hier voor een preview

Niet of niet meer op voorraad. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Specificaties

Wielrenners
Fietsboeken
Lekker dik koffietafelboek

Gerelateerde producten

Cyclostyle cyling gifts, lifestyle & coffee
Dorpsstraat 67 • 2841 BH Moordrecht
06 127 547 62 | info@cyclostyle.com
Kamer van Koophandel 24181433
BTW nr.NL111150024B02

Cyclostyle fietscafé

Cyclostyle fietscafé in Moordrecht is een uitstekende plek voor een gezellige ravitaillering. Stap binnen als je in de buurt bent, of stem er je (fiets)rondje op af. Iedereen is er welkom, of je wel of niet op de fiets bent.