Mijn cart

x
Je cart is nog helemaal leeg.

Exclusief bij Cyclostyle vind je de Koershart-collectie portretten van wielerhelden. In stijlvol zwart-wit een aanwinst voor je woning of kantoor, maar ook voor je wielerwinkel, -werkplaats of -café.

Over de artiest

Gezichten spreken op zijn papier. Alsof je direct in de ogen van Eddy Merckx of Raymond Poulidor kijkt. Sebastiaan Marcelissen (1990) uit Raamsdonksveer laat met zijn potlood en penseelstreek kampioenen als in hun beste dagen tot leven komen. Rimpels verraden de zware koers, in hun blik de verbetenheid. Marcelissen kent de concentratie, de focus en het geduld om het uiterste te geven in portretten van deze fameuze wielrenners. Zo minutieus als 'monsieur chrono' Jacques Anquetil zijn tijdritten aflegde, zo precies bewerkt Marcelissen het papier. Zijn portretten zijn wieleremotie. Koers, zowat levensecht.

Cyclostyle cyling gifts, lifestyle & coffee
Dorpsstraat 67 • 2841 BH Moordrecht
06 127 547 62 | info@cyclostyle.com
Kamer van Koophandel 24181433
BTW nr.NL111150024B02

Spartacus

Milaan -San Remo in 2008 was slechts één van de overwinningen op de erelijst van Fabian Cancellara. In de bijzondere SPARTACUS poster zijn al zijn 109 overwinningen bij de profs verwerkt, en dat is ook de gelimiteerde oplage waarin deze poster is gedrukt.

Bestel nu jouw exemplaar!