Mijn cart

x
Je cart is nog helemaal leeg.

Cyclostyle fietscafé

cyclostyle winkel

Cyclostyle heeft naast de webshop, waar je 24/7 terecht kunt, ook een 'echte' winkel met een gezellig fietscafé. Je kunt dus tijdens openingstijden eventuele aankopen komen afhalen, of iets bekijken voor je het koopt. Dat is bijvoorbeeld heel prettig als het om de categorie kunst gaat, aangezien deze artikelen niet vallen onder de retourvoorwaarden. Maar natuurlijk is het altijd leuk om iets in het echt te zien voor je het aanschaft. In het fietscafé kun je terecht voor een lekker bakkie koffie met gebak, een kleine lunch of een smakelijk wielerbiertje.

Koffie (met gebak)
Bij de uitstekende koffie hebben we een gevarieerd aanbod van gebak, waaronder vanzelfsprekend appeltaart. Maar ook een vaste topper in het gebaksassortiment is onze eigen Moordrechtse kassei. Dat is stevig blok gemarmerde cheesecake met een vleugje limoen, op een hazelnootbodem en afgemaakt met wat gras van geraspte limoen. Ook om te smullen en bovendien een ideale traktatie voor diabetici, is de suikervrije bananencake, met pecannoten en dadels die voor een natuurlijke zoeting zorgen. Onze huisgemaakte kokosmakronen met een vleugje Vuelta zijn ook niet te versmaden en een perfecte keuze als je iets lekkers wilt zonder gluten. Het actuele aanbod voor bij de koffie is altijd terug te vinden in de gebaksvitrine.

Lunch
Op ons lunchmenu staan een aantal smakelijke broodjes die allemaal een fietsthema hebben. Wat te denk van een broodje Giro, Tour of Vuelta, of een brrodje Geitenpad. In koude maanden staat ook een soeppie op het lunchmenu. Dat kan per week een andere soep zijn, zoals pompoemsoep of erwtensoep.

Fietscafé voor iedereen
Cyclostyle fietscafé in Moordrecht is een prima plek voor je ravitaillering tijdens een fietstocht. Of je nu op een racefiets zit of op een 'gewone' of elektrische fiets, of aan het wandelen bent of op een andere manier in de buurt bent, iedereen is altijd welkom bij Cyclostyle. De gezellige en informele ambiance maakt dat gasten zich direct thuis voelen. Schuif aan bij een tafeltje of plof even neer in de oude Chesterfield, onthaast en ontspan en geniet van een vers baristabakkie koffie, cappuccino, macchiato of iets anders, of kijk vrijblijvend rond in de winkel. Welkom bij Cyclostyle!

Open op afspraak
Je kunt natuurlijk bij Cyclostyle terecht tijdens onze openingstijden, maar ook op andere tijden is bezoek op afspraak mogelijk. Bijvoorbeeld als je een keer met je fietsgroepje op een maandag of dinsdag er op uit trekt en je wilt pauzeren in Moordrecht met koffie en gebak, of een lunch. Vier een verjaardag bij Cyclostyle, plan er je vergadering of meeting, start of eindig er je tocht. Verzin het en er zijn afspraken over te maken. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0612754762.

 

 

Cyclostyle cyling gifts, lifestyle & coffee
Dorpsstraat 67 • 2841 BH Moordrecht
06 127 547 62 | info@cyclostyle.com
Kamer van Koophandel 24181433
BTW nr.NL111150024B02

Cyclostyle fietscafé

Cyclostyle fietscafé in Moordrecht is een uitstekende plek voor een gezellige ravitaillering. Stap binnen als je in de buurt bent, of stem er je (fiets)rondje op af. Iedereen is er welkom, of je wel of niet op de fiets bent.